Hesabı sil
bloomnow hesabını sil
Burada bloomnow hesabını ve ilişkili tüm verilerini uygulama olmadan kalıcı olarak silebilirsin. Tek gereken e-posta adresine erişimin.
Güvenliğin için önce sana bir onay bağlantısı gönderiyoruz. Hesabın ancak ona tıkladığında siliniyor. Bu işlem geri alınamaz.
Verilerini nasıl işlediğimizi şurada anlatıyoruz: gizlilik politikası.
Neler siliniyor
Hesabınla birlikte profilin ve ayarların, günlük ve test verilerin, bloomie ile konuşmaların, topluluktaki gönderilerin ve doğrudan mesajların, randevuların ve hatırlatmaların, ayrıca hesabına bağlı kullanım ve hata verileri kayboluyor. Silme hemen geçerli oluyor ve veritabanımızın tamamına yayılıyor.
Sonrasında neler kalıyor
Şifreli yedeklerdeki artıklar ancak barındırma sağlayıcımızın saklama süresi dolduğunda siliniyor. Silmenin gerçekleştiğinin kanıtı olarak, artık seninle ilişkilendirilemeyen, zaman damgalı anonim bir kontrol değeri saklıyoruz. Muhasebe ve vergiyle ilgili verileri yasanın istediği sürece saklıyoruz, Avusturya’da genellikle yedi yıl.
Uygulamayı zaten sildiysen
Bu sayfa yeterli, uygulamaya ihtiyacın yok. Burada ilerleyemezsen rh@bloomnow.app adresine yaz, bir ay içinde yanıtlıyoruz.
Gelen kutunu kontrol et
Bu e-posta adresiyle bir bloomnow hesabı varsa, az önce sana bir onay bağlantısı gönderdik. Silme işlemini tamamlamak için ona tıkla.
Bağlantı bir saat geçerli. E-posta gelmedi mi? Spam klasörüne bak ya da birkaç dakika sonra yeni bir bağlantı iste.
Ana sayfaya dön